Bugünkü gazete manşetleri: Kandil'de 100 hedef vuruldu | 6 Şubat 2016 gazete manşetleri

Bugünkü gazete manşetlerinde Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Mardin'de açıkladığı Terörle Mücadele Eylem Planı geniş yer aldı. Haberlede eylem planının insan odaklı olduğu ve 10 aşamalı olarak gerçekleştirileceği geniş yankı buldu. Hürriyet Gazetesi TSK'nın Kandil'e düzenlediği operasyona ilişkin ayrıntıları paylaştı. İşte Milliyet, Yeni Şafak, Sözcü, Posta, Star, Sabah ve diğer gazetelerin bugünkü manşetleri ve birinci sayfaları...

Gazetelerin 6 Şubat 2016 birinci sayfalarında Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Mardin artuklu Üniversitesi'nde açıkladığı Terörle Mücadale Eylem Planı'nı önplana çıktı. Hürriyet Gazetesi Türk Silahlı Kuvvetleri'nin dün yaptığı açıklamayla duyurduğu 'Kandil'e hava harekatı'nı sür manşetinde haberleştirdi. Genelkurmay'ın internet sitesinden yaptığı açıklamadan farklı olarak 100 terörist hedefin imha edildiği belirtildi.

Silahlı Kuvvetler dün yaptığı açıklamayla 3 Şubat'ta Kandil'e hava harekatı düzenlendiğini duyurmuş, terörist hedeflerin akıllı askeri mühimmatlarla vurulduğunu bildirmişti. Operasyona Havadan İhbar Kontrol (HİK) uçağı, Havadan Yakıt İkmali ve İnsansız Hava Araçları (İHA), çok sayıda F-4E 2020 ve F-16 uçakları da katılmıştı.

Sabah gazetesinin bugünkü manşeti

Hürriyet gazetesinin birinci sayfası

Yeni Şafak gazetesinin manşeti

Star gazetesinin birinci sayfası

Posta gazetesinin manşeti

Akşam gazetesinin manşeti

Sözcü gazetesinin manşeti

Zaman gazetesinin manşeti

Diğer gazete manşetleri için tıklayınız

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Başbakan Davutoğlu AK Parti grubunda konuştu

Güncel Haberleri