Binali Yıldırım: Operasyonlar hız kesmeden devam edecek

Başbakan Binali Yıldırım, Ağrı’da şehitlerin ailelerini ziyaret ettikten sonra soruları yanıtladı. Başbakan Yıldırım, terörle mücadelede kararlılık mesajı verdi.

Başbakan Binali Yıldırım, Ağrı’da şehitlerin ailelerini ziyaret ettikten sonra soruları yanıtladı. Başbakan Yıldırım, terörle mücadelede kararlılık mesajı verdi. Operasyonların hız kesmeden devam edeceğini belirten Yıldırım, ‘Terör örgütleri parayı kim verirse ona hizmet ederler. Kürtlerin dertleri için mücadele ettiğini söyleyen Kürt kardeşlerini kahpece katlediyorlar. Bu mudur Kürtlerin hakkını, hukukunu aramak? Bu bir küresel oyundur. Nasıl Suriye'de ve Irak'ta bir ulusu yok etmeye çalışılıyorsa, Türkiye'de de bunu yapmak istiyorlar. Biz bunun farkındayız. Ağrı da Edirne de farkında, vatandaşlarımız farkında. Onlar bilsin ki bu sefer yanlış adresteler, bu milleti hiçbir alçak güruh yenemedi, yenemeyecek’ dedi.

Başbakan Binali Yıldırım’ın konuşmasından satır başları;

‘OPERASYONLAR HIZ KESMEDEN DEVAM EDECEK’

Bunların yuvalandığı yerlere operasyonlar kararlılıkla sürüyor ve bu operasyonlar hız kesmeden devam edecek. Bütün vatandaşlarımızın can güvenliği yüzde 100 sağlanana dek, askerlerimize, polisimize ve korucumuza saldırılar bitene kadar operasyonlar devam edecek.

‘BU KÜRESEL BİR OYUNDUR, FARKINDAYIZ’

Terör örgütleri parayı kim verirse ona hizmet ederler. Kürtlerin dertleri için mücadele ettiğini söyleyen Kürt kardeşlerini kahpece katlediyorlar. Bu mudur Kürtlerin hakkını, hukukunu aramak? Bu bir küresel oyundur. Nasıl Suriye'de ve Irak'ta bir ulusu yok etmeye çalışılıyorsa, Türkiye'de de bunu yapmak istiyorlar. Biz bunun farkındayız. Ağrı da Edirne de farkında, vatandaşlarımız farkında. Onlar bilsin ki bu sefer yanlış adresteler, bu milleti hiçbir alçak güruh yenemedi, yenemeyecek.

‘BU ŞER ODAKLARINI ORTADAN KALDIRIP, GÜVENLİĞİ SAĞLAYACAĞIZ’

Terör örgütlerinin saldırılarını beklemeyeceğiz, güvenlik güçlerimiz onları neredeyse bulup etkisiz hale getirilecektir. Bunların yuvalandığı yerler bellidir. Bir yandan sınırlarımızın güvenliğini sağlarken diğer yandan da topraklarımızda bulunan bu şer odaklarını ortadan kaldırıp güvenliği sağlayacağız.

GENİŞ GÜVENİK ÖNLEMLERİ DİKKAT ÇEKTİ

Başbakan Binali Yıldırım'ın köye gelişi sırasında alınan geniş güvenlik önlemleri dikkat çekti. Bir örnek giyinen korumaların dışında ağır teçhizatlı özel timler yer aldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Başbakan Yıldırım, Erzincan’da şehit ailelerini ziyaret etti

Güncel Haberleri