Beşiktaş'tan ayrılmak istediğini açıklayan Jose Sosa idmana çıktı!

Beşiktaş'ta geçen sezon yaşanan şampiyonluğun ardından maaşına zam isteyen ve bu yüzden mazerete bildirmeden yeni sezon hazırlıklarına katılmayan Jose Sosa, bugün takımla birlikte idmana katıldı.

Beşiktaş yeni sezon hazırlıklarını akşam gerçekleştirdiği antrenmanla sürdürürken, takımdan ayrılmak istediği yönünde açıklamada bulunan Arjantinli futbolcu Jose Sosa da çalışmada yer aldı.

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde, teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana Jose Sosa da katıldı. Beşiktaş'ın 8 Temmuz'dan beri yaptığı antrenmanlara katılmayan Sosa, takımıyla ilk çalışmasını bu akşam gerçekleştirdi.

Teknik direktör Şenol Güneş, idman öncesi Arjantinli futbolcuyu yanına alarak takıma yönelik bir konuşma yaptı. Tecrübeli teknik adam, konuşmasının ardından Jose Sosa'yı takım arkadaşlarına alkışlattı.

Teknik direktör Şenol Güneş'in, bu sezon ilk antrenmanına çıkan Jose Sosa ile yakından ilgilendiği gözlendi / FOTO: Sosyal Medya

SAKAT PEKTEMEK TAKIMDAN AYRI ÇALIŞTI

Kondisyona yönelik çalışmalarla idmana başlayan Beşiktaşlı futbolcular, son bölümde yarı sahada çift kale maç oynayarak günü tamamladı.

Sabah sağlık kontrolünden geçen Gökhan Gönül ile Cenk Tosun salonda çalışırken, sakatlığı henüz geçmeyen Mustafa Pektemek bireysel program doğrultusunda idman yaptı.

Beşiktaş, yeni sezon hazırlıklarını yarın gerçekleştireceği çift antrenmanla sürdürecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Beşiktaş: Sosa hatasını anladı, aile için böyle şeyler olabilir
Jose Sosa'dan flaş randevu talebi: Ayrılmaktan vazgeçti mi?
Fikret Orman'dan terörü bahane eden Sosa'ya sert sözler

Spor Haberleri