Beşiktaş'tan ayrılan Mario Gomez Madrid yolunda

Türkiye'de yaşanan olaylar nedeniyle ayrılık kararı alan ve ülkesi Almanya'ya da dönmeye sıcak bakmayan Mario Gomez, İspanya ve İngiltere'de oynamak istediğini dile getirmişti. Bu gelişmenin ardından Alman golcü, Atletico Madrid'e önerildi.

İspanyol El Mundo Deportivo'da yer alan habere göre, Torres, Griezmann ve Correa'nın yanına bir forvet transferi yapmak isteyen Atletico Madrid ekibine Mario Gomez teklif edildi. 

Fiorentina'nın, Gomez'i elden çıkarmak istemesi ve Atletico'nun 23 yaşındaki golcüsü Boria Baston'a kanca atması nedeniyle taraflar, takas formülü üzerine yoğunlaştı.

3 sezon önce Gomez için Bayern'in kapsını çalan, ancak olumlu yanıt alamayan Atletico'nun bu kez vereceği karar ise merakla beklenmeye başlandı.

Mario Gomez / FOTO: Sosyal Medya

KARTAL DA BEKLEMEDE

Öte yandan transferin bonservis ödenerek bitmesi halinde Beşiktaş'ın da kasası dolacak.

Geçen sezon Mario Gomez'i kiralarken Fiorentina ile özel bir anlaşma imzalayan Siyah-B

eyazlı kulüp, bonservis bedelinden yüzde 40 pay alacak.

Mario Gomez, Süper Lig'i 26 golle gol kralı ve şampiyon olarak tamamlamış, ardından Almanya Milli Takımı'na geri dönmüştü.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Beşiktaş'ta istifa krizi
Eski Fenerbahçeli Moussa Sow'a Premier Lig'den talip var
Robin van Persie Fenerbahçe ile ilgili kararını açıkladı

Spor Haberleri