Beşiktaş'ta yeni transferler Boyko ve Tolgay sahada

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in "O da yeni transfer sayılır. Gayet iyi gidiyor, iyi çalışıyor." dediği Tolgay Arslan sakatlığının sona ermesinin ardından 8,5 ay sonra yeşil sahalara döndü. Öte yandan sezon arasında Dnipro'dan transfer edilen kaleci Boyko da ilk kez Siyah-Beyazlı formayı giydi.

Siyah-beyazlı ekibin yeni sezon öncesi gerçekleştirdiği Almanya kampında sol diz çapraz bağları kopan 25 yaşındaki oyuncu, bu sezon ilk kez müsabaka kadrosuna girdi. Tolgay Arslan, son olarak Süper Lig'de geride kalan sezon 29 Mayıs'ta oynanan ve 2-1 kazanılan Gençlerbirliği karşılaşmasında forma giydi. Siyah-Beyazlı teknik adam Şenol Güneş katıldığı bir açılış töreninde Tolgay Arslan için, "O da yeni transfer sayılır. Gayet iyi gidiyor, iyi çalışıyor." ifadelerini kullanmıştı.

Boyko taraftarlarla buluştu

Beşiktaş'ın Ukraynalı kalecisi Denys Boyko da Torku Konyaspor karşısında siyah-beyazlı formayı ilk kez giydi. Ara transfer döneminde Ukrayna'nın Dnipro takımından transfer edilen 28 yaşındaki file bekçisi, Beşiktaş'ın son 2 resmi maçında yedek kulübesinde oturmuştu.

Siyah-beyazlı ekipte ayrıca, tecrübeli kaleci Tolga Zengin maç kadrosunda yer almazken, yedek kulübesinde Günay Güvenç oturdu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Güneş'ten hakemlere veryansın!
Beşiktaş'ta savunma krizi
Torku Konyaspor deplasmanda Beşiktaş'ı 2-1 mağlup etti

Spor Haberleri