Beşiktaş'ta Şenol Güneş tarihi fırsat kaçtı

Şenol Güneş, Beşiktaş’a bir sezonda hem Süper Lig hem de Süper Kupa’yı kazandıran teknik adam olma şansını dün akşamki yenilgiyle birlikte kaybetti. Başarılı hocanın bu konudaki hedefi başka bahara kaldı.

Siyah-Beyazlılar’a Süper Lig’de tam 7 sezon sonra lig şampiyonluğunu getiren isim olan Şenol Güneş, dün akşamki Galatasaray mücadelesine takımının başında rekor için çıktı.

TARİHİ FIRSATI KAÇIRDI

Beşiktaş’a tarihinde hem Süper Lig’i hem de Süper Kupa’yı kazandıran ilk teknik adam olmak isteyen tecrübeli teknik adam, Konya Büyükşehir Stadı’ndaki mücadelede istediğine ulaşamadı. Normal süresi 0-0, uzatma dakikaları ise 1-1 sona eren karşılaşmada Kartal’ın penaltılarla rakibine kaybetmesi sonrasında Güneş’in hedefi başka bahara kaldı. Başarılı hoca, bu sonucun ardından büyük üzüntü yaşadı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Beşiktaş Kenneth Omeruo'yu Chelsea'dan 1 yıllığına kiraladı
Beşiktaş'ı penaltı atışları sonunda 4 - 1 yenen Galatasaray Turkcell Süper Kupa'nın sahibi oldu

Spor Haberleri