Beşiktaş'ta Gomez harekatı

Beşiktaş İdari Direktörü Ali Naibi, Copa America’da mücadele eden 23 yaşındaki oyuncunun transferi için ABD’ye gitti. Kartal, Gustavo Gomez’de ısrarcı ve görüşmeler sürüyor.

Savunmanın göbeğine en az 3 takviye yapacak olan Beşiktaş, Arjantin’in Lanus takımında forma giyen Paraguaylı milli futbolcu Gustavo Gomez’in transferine yoğunlaşmış durumda.

Gökhan Keskin’den gelen “Dünyanın her yerinde sayısız maç izledim, Gustavo Gomez gibi stoper görmedim” şeklindeki rapor sonrası teknik heyetin de onayını alan Siyah-Beyazlı yönetim, 23 yaşındaki oyuncuyu renklerine bağlamak için kıran kırana pazarlık yapıyor.

Vatan'ın haberine göre; Beşiktaş'ın zor gözüken tüm transfer girişimlerinin çözüme ulaşmasında katkısı olan kulübün idari menajeri Ali Naibi, Copa America’da Paraguay Milli Takımı’yla mücadele eden Gustavo Gomez’in transfer görüşmelerini yapmak için ABD’ye gitti. Bir süredir burada temaslarını sürdüren Ali Naibi, 1.87 boyundaki savunmacıyı Beşiktaş’a getirmek adına çok yoğun çaba sarf ediyor.

TALİPLERİ ÇOK

Porto, Sevilla, Benfica, Valencia ve Boca Juniors’ın da talip olduğu iddia edilen Gustavo Gomez’i elinden kaçırmak istemeyen Beşiktaş, genç oyuncunun menajeri ve kulübüyle yaptığı görüşmelerle fiyatları olabildiğince aşağı çekmeye çalışıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Quaresma: Çingene olmaktan gurur duyuyorum
Espanyol'un radarına giren İsmail Köybaşı Beşiktaş'ta kalmak istiyor

Spor Haberleri