Beşiktaş'ın yeni transfer Adriano ilk idmanına çıktı

Avusturya kampını tamamlayan Beşiktaş, sezon hazırlıklarına İstanbul'da devam ediyor. Yeni transfer Adriano takımla ilk çalışmalarına çıktı. Jose Sosa ise antrenmana katılmadı.

Beşiktaş yeni sezon hazırlıklarına Nevzat Demir Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla devam etti. Siyah beyazlıların Barcelona'dan renklerine bağladığı Adriano, takımla ilk çalışmasına çıktı.

Antrenman öncesi takım arkadaşları tarafından alkışlanan Brezilyalı sol bek, çalışma süresince esprili tavrı ve takım arkadaşlarıyla olan yakın diyaloğuyla dikkat çekti.

PEKTEMEK TAKIMLA ÇALIŞTI

Tedavisi tamamlanan Mustafa Pektemek de takımla çalışırken, Veli Kavlak koşu yapmakla yetindi. Avusturya kampında antrenmana çıkmadığı için kadro dışı bırakılan Jose Sosa, son çalışmada da yer almadı. Arjantinli oyuncu yönetimle yapacağı görüşmenin ardından kariyeri ile ilgili kararı verecek.

MİNYATÜR KALE MAÇ YAPTILAR

İzni biten Quaresma ise henüz İstanbul'a dönmediği için antrenmanda yer almadı.

Antrenmana pas çalışması ile oyuncular, daha sonra gruplar halinde yaptıkları minyatür kale maç ile günü tamamladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Beşiktaş'ta Jose Sosa affedildi: Akşam idmanına çıkıyor!
Beşiktaş'a Çin'den Gil önerisi geldi
Beşiktaş'tan transfer haberleriyle ilgili açıklama

Spor Haberleri