Beşiktaş Ziraat Türkiye Kupası'nda Sivas Belediyespor'u 2-0'la geçti

Ziraat Türkiye Kupası'nda Beşiktaş, Sivas Belediyespor deplasmanında 2 golle rahat bir galibiyet aldı. Düğününden hemen sonra maça çıkan Beşiktaşlı Pektemek, siyah-beyazlılara bir gol hediye etti.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Sivas Belediyespor, Ziraat Türkiye Kupası C Grubu'ndaki ikinci maçta Beşiktaş'ı konuk etti. Muhsin Yazıcıoğlu Spor Kompleksi'nde oynanan maçta kazanan 2-0'lık skorla Beşiktaş oldu. 

Beşiktaş'a galibiyeti getiren golleri 6. dakikada Cenk Tosun ve 57. dakikada Mustafa Pektemek kaydetti. Mario Gomez'in arkasıdna kalan Cenk Tosun ile Mustafa Pektemek attıkları gollerle hazır olduklarını gösterdi. 

Ev sahibi Sivas Belediyespor'da 14. dakikada Nuri Melih Mursal, Beşiktaş'ta ise Alexander Milosevic 76. dakikada kırmızı kart gördü. 

Bu galibiyetin ardından Beşiktaş puanını 6'ya yükseltti. Sivas Belediyespor ikinci maçın sonrasında da puan alamadı. Grupta aynı gün 1461 Trabzon, Karabükspor'u 5-0 yenerek puanını 6 yapan diğer takım oldu. 

Cenk Tosun maça golü ve futboluyla damgasını vurdu. / FOTOĞRAF: AA

Ziraat Türkiey Kupası C Grubu'nda 9 Ocak'ta oynanan 3. hafta maçlarında Beşiktaş, 1461 Trabzon ile deplasmanda karşılaşacak. Sivas Belediyespor ise Karabükspor'u ağırlayacak. 

Sivas Bld 0-2 Beşiktaş

6' [0-1] Cenk Tosun
57' [0-2] Mustafa Pektemek 

Mustafa Pektemek sahada 

İstanbul'da iki gün önce düzenlenen düğün töreniyle hayatını Ayşe Sena Aksoyman ile birleştiren Beşiktaşlı futbolcu Mustafa Pektemek, ilk 11'de sahaya çıktı.

Ev sahibi ekip Sivas Belediyespor'da ise Ali Aydın ve Adem Sarı, sakatlıkları nedeniyle bu maçta forma giyemedi. 

Yeşil-beyazlılar, kulüp tarihinde ilk kez İstanbul'un "Üç büyükler"i olarak bilinen takımlardan biriyle karşılaştı.

3 bin 200 kapasiteli stat dolmadı 

Sivaslı futbolseverler, kupa maçına fazla ilgi göstermedi.

Üç bin 200 seyirci kapasiteli Muhsin Yazıcıoğlu Spor Kompleksi'nin kapalı ve maraton tribünündeki boşluklar dikkati çekti. Beşiktaş taraftarları da maraton tribünde kendilerine ayrılan alanı dolduramadı.

Beşiktaş, kupadaki ilk maçında sahasında Kardemir Karabükspor'u 3-0 yenmiş, Sivas Belediyespor ise deplasmanda 1461 Trabzon'a 7-1 mağlup olmuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Günay Güvenç: Size forma yok
Fikret Orman'dan flaş Ospina açıklaması geldi
Şenol Güneş: Canları sağolsun insanımızı seviyoruz

Spor Haberleri