Beşiktaş on numarasını buldu - 18 Ağustos Beşiktaş Transfer haberleri - Son Dakika spor haberleri

Beşiktaş on numarasını buldu. Beşiktaş hangi fubolcuları istiyor? Şenol Güneş'in transfer eleştrisinden sonra yönetim transfer listesine kimleri aldı? 18 Ağustos Beşiktaş transfer gündemi detaylarıyla haberimizden okuyabilirsiniz. İşte Beşiktaş son dakika transfer haberleri...

Sezona Galatasaray yenilgisi ile Süper Kupa'yı kaybederek başlayan Beşiktaş hangi oyuncuları istiyor? Jose Sosa ve Mario Gomez'in takımdan ayrılmasının ardından on numara ve forvet arayışları devam eden Beşiktaş'ta Şenol güneş bugün basın toplantısı düzenleyecek. Lig TV'ye yaptığı açıklamaların yanlış anladığını söyleyen teknik adamın Beşiktaş transfer gündeminde kimlerin olduğu hakkında açıklamalar yapması bekleniyor. Beşiktaş'ın yeni on numarası kim oldu? İşte 18 Ağustos Beşiktaş transfer haberleri, transfer gündemi ve son dakika spor haberleri...

ŞENOL GÜNEŞ'TEN TRANSFER ELEŞTRİSİ

Beşiktaş'ın şampiyon kadrosundan 4 tane oyuncu gitmemesi gerektiğini vurgulayan Güneş, "Bu oyuncuların bu hale gelmemesi lazım. Beşiktaş şampiyon olmuş 4 oyuncu gitmez. Bunda benim hatam var, yönetimin hatası var. Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağız gitmek mantıklı değil. O zaman ilk ben giderim. Para durumu var saygı duyuyorum ama daha çok mutlu olmamız gerekirken daha çok mutsuzluğa neden gidiyoruz anlamıyorum" ifadelerini kullandı.

Bazı futbolcuların Türkiye'de son dönemde yaşanan olayları kullandığını vurgulayan Güneş, "Türkiye'den gitmek isteyenlere hak vermiyorum. Gelip burada yaşadıktan sonra bu işi bahane için kullanıyorlar. Zaten yaşıyorsun, arkadaşın da yaşıyor. İşine geldi mi onu kullanıyorsun, işine geldi mi aileni kullanıyorsun, işine geldi mi hocayı beğenmiyorsun. Bosman futbolu bozdu. Oyuncu hakları değiştirilmeli, kulüpler biraz daha düşünülmeli. Oyuncu geliyor, 'Ben oynamıyorum' kamuoyu da diyor gitsin. Ben hoca olarak ne yapacağım? Ben, seni iyi çalıştırıyorum gidiyorsun, ben seni kötü çalıştırıyorum takıma zarar veriyorsun. Böyle bir mantık olur mu ya? Barcelona şampiyon oldu, bütün oyuncular sattı? Bana mantıksız geliyor. Gerçi onlar sürekli Şampiyonlar Ligi'nde. Gitmek istiyorsan yine gidersin, sen iyi oynuyorsan değerin kaybolmaz. Kariyerinde Şampiyonlar Ligi oynamamışsa orayı görmek her oyuncunun isteği olmalı." şeklinde konuştu.

BEŞİKTAŞ ON NUMARASINI BULDU

Beşiktaş, Arjantinli Jose Sosa'nın yerine Portekiz'in Benfica takımında forma giyen 22 yaşındaki orta saha oyuncusu Anderson Talisca'yı 2 yıllığına kiraladığı öğrenildi.

Orta sahada hücuma dönük olarak forma giyen Talisca, forvet arkasında '10 numara' pozisyonunda da oynayabiliyor. Sol ayağını kullanan 22 yaşındaki Brezilyalı attığı frikikler ile de dikkat çekiyor.

1.91'lik boyu ile dikkat çeken Talisca Brezilya 23 yaşaltı milli takımında 4 kez forma giyip, 1 gol attı. Talisca, Brezilya 20 yaşaltı takımında ise 2 kez maça çıktı. Brezilyalı oyuncu henüz ülkesinin A milli takımı ile resmi maç oynamadı. Anderson Talisca, Benfica forması ile bugüne dek çıktığı 78 karşılaşmada toplam 20 gol atıp, 4 asist yaptı.

BEŞİKTAŞLI STOPER BUNDESLİGA'DA

Beşiktaş'ın İsveçli defans oyuncu Alexander Milosevic'in Bundesliga takımlarından Darmstadt'da transferi resmen açıklandı. Alman takımı kendi internet sayfalarından yaptıkları açıklama ile 24 yaşındaki defans oyuncusunu 1 yıllığına kiraladıklarını açıkladılar.

Bundesliga'da geçen sezonun 2. yarısında Hannover 96 forması giydiği hatırlatılan Alexander Milosevic için teknik direktör Holger Fach "Alexander çok güçlü ve uluslararası tecrübesi yüksek olan bir oyuncu. Geçen yıldanda Bundesliga tecrübesi olan iyi bir futbolcu. Bise güç katacak" şeklinde konuştu.

Beşiktaş ve Darmstadt arasında satın alma opsiyonlu olarak yapılan anlaşma çerçevesinde, Siyah-beyazlılar 200 bin Euro kiralama bedeli alacak. Alman kulübü, sezon sonunda Milosevic'i satın almak isterse Siyah-beyazlılara 1.2 milyon Euro daha ödeyecek. Beşiktaş'a 2 sezon önce gelen Milosevic, geçen sezonun ikinci devresini Hannover 96'da kiralık olarak geçirmişti.

NASRİ TEKLİFİ

Beşiktaş, Samir Nasri transferi için Manchester City'nin kapısını çaldı.
Goal'ün Manchester City muhabiri Sam Lee'ye göre takımın yeni teknik direktörü Pep Guardiola, yaz tatilinden kilolu bir şekilde dönen Samir Nasri'nin üzerini çizdi. Man City oyuncuyu bonservisiyle birlikte elden çıkarmak istiyor ve Fransız yıldız için fiyatı 19 milyon avrodan açıyor.

NTV Spor'un geçtiği habere göre Başkan Fikret Orman, Nasri'nin kiralanması için Premier Lig ekibine ilk teklifini sundu. Taraflar arasındaki görüşmelerin bir süre devam etmesi bekleniyor.

Nasri'yi bonservisiyle alacak finansal kaynağı bulunmayan Beşiktaş, kiralama formülü için Manchester City'yi ikna etmeye çalışacak.

2015-16 sezonunda sakatlıklarla boğuşan Samir Nasri, Manchester City formasıyla sadece 13 resmi maça çıkabildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Şenol Güneş: "Başkanın üzüldüğünü biliyorum" - Son dakika spor haberleri
Beşiktaş'ın teknik direktörü Şenol Güneş bıracak mı?
Beşiktaş'tan bir transfer daha! Brezilyalı futbolcu Kartal oldu...

Spor Haberleri