Beşiktaş-Kayserispor maçı ilk 11'leri belli oldu

Süper Lig'in bitimine 4 hafta kala 70 puan ile zirvede yer alan Beşiktaş, 31. haftada Kayserispor'u ağırlayacak. Vodafone Arena'da saat 19.00'da başlayacak müsabakayı hakem Serkan Çınar yönetecek.

Fenerbahçe ile arasındaki 3 puan farkını korumak isteyen Beşiktaş, Süper Lig'in 31. haftasında Kayserispor'u evinde ağırlayacak. Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in, hafta içi antrenmanda Olcay Şahan ile kavga eden Tolgay Arslan'ı 18 kişilik kadroya almaması dikkat çekti.

İLK 11'LER

Beşiktaş: Tolga, İsmail, Tosic, Marcelo, Beck, Quaresma, Atiba, Sosa, Olcay, Oğuzhan, Mario Gomez. Yedekler: Boyko, Kerim Frei, Serdar Kurtuluş, Necip, Delgado, Gökhan Töre, Cenk Tosun.

Kayserispor: Ahamada, Zeki, Mustafa, Simic, Berkan, Mijailovic, Deniz, Furkan, Lopes, Oğulcan, Sinan.

Süper Lig'de ev sahibi olduğu son 8 karşılaşmadan da galibiyetle ayrılan Beşiktaş, son iç saha yenilgisini Akhisar Belediyespor ile 13. haftada oynadığı ve 2-0'lık mağlup olduğu maçta yaşamıştı.

Maç öncesi Siyah-Beyazlılarda 5 futbolcu sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Gomez, İsmail, Olcay, Necip ve Oğuzhan, mücadelede sarı kart görmesi durumunda 32. haftasındaki Galatasaray derbisinde forma giyemeyecek.

Geride kalan 30 haftada 32 puan toplayan Kayserispor'da sakatlıkları bulunan Adnane Tighadouini ve Samba Sow müsabakada görev yapamayacak.

SAAT: 19.00
STAT: Vodafone Arena
HAKEM: Serkan Çınar
YAYIN: Lig TV & KARAR

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Sergen Yalçın'dan Bilic'e ağır suçlama
Tolgay Arslan'dan açıklama, Olcay Şahan'dan cevap geldi
Beşiktaş'ta Olcay Şahan ve Tolgay Arslan idmanda kavga etti

Spor Haberleri