Beşiktaş kaleci ve stoper takviyesi için harekete geçti

Beşiktaş, kaleci ve stoper takviyesi harekete geçti. Yönetim, Arsenal’li David Ospina ile Liverpool’lu Martin Skrtel için resmi görüşmelere başlıyor.

Teknik direktör Şenol Güneş’in raporu doğrultusunda takıma yeni yıldızlar kazandırmak için çalışmalarını yürüten Beşiktaş, bu konuda İngiltere’ye yoğunlaştı...

Kulübün dış ilişkilerden sorumlu yöneticisi Erdal Torunoğulları, yeni sezonda Arsenal’de yer almayacağını açıklayan David Ospina ve Liverpool’lu stoper Martin Skrtel için harekete geçti.

Martin Skrtel / FOTO: Sosyal Medya

İlk etapta ara transfer döneminde de takımın gündeminde yer alan Kolombiyalı eldiven için pazarlıklara başlayan başarılı yöneticinin; önemli aşamalar kaydettiği öğrenildi.

David Ospina / FOTO: Sosyal Medya

Copa Amerika’da Kolombiya’nın kadrosunda yer alan 27 yaşındaki kalecinin ayrılmak istediğini resmen açıklamasını koz olarak kullanan Torunoğulları’nın, ek olarak Liverpool’da kalmaya sıcak bakmayan Slovak stoper Martin Skrtel için de Liverpool’la ilk teması kurduğu bildirildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Beşiktaş'a dönmek isteyen Demba Ba hakkında Şenol Güneş ne düşünüyor?
Beşiktaş'ın Isla ile görüşmeye hazırlandığı belirtildi
Gökhan Gönül EURO 2016'dan döner dönmez imzayı atıyor

Spor Haberleri