Beşiktaş ikinci başkanından Volkan Demirel 'şampiyon' göndermesi

Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel'in Trabzonspor maçından sonra "Şampiyon olacağız" açıklamasına, Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi'den esprili cevap geldi.

Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, Fenerbahçe'nin kaptanı Volkan Demirel'in Trabzonspor maçı sonrasında yaptığı "Şampiyon olacağız" açıklamasına takıldı.

BJK TV yayınında Volkan'ın sözleri kendisine hatırlatılan Ahmet Nur Çebi, "Ben ona cevap verdim, 'Bakkaldan ekmek mi alıyorsun?' dedim. Onu gerçekten içtenlikle söyledim. O zaman şampiyon olacağımız matematiksel olarak garanti değil, sen nasıl emin olabiliyorsun?" dedi.

'BU ŞAMPİYONLUĞU HAK ETTİK'

Beşiktaş Kulübü Basın Sözcüsü Metin Albayrak ise, "Çok güzel bir akşam yaşıyoruz. Biz bu şampiyonluğu sonuna kadar hak ettik. Biz yönetime geldiğimizden bu yana büyük hizmetler verdik. İşimizi gücümüzü bırakarak, gece gündüz Beşiktaş için çalıştık. Şenol Güneş'e de ayrıca çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Aybayrak ayrıca, "Futbolcularımızın da alınlarından öpüyorum. Bizi dışarıdan destekleyen vefakar taraftarımıza da teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Beşiktaş 'statsız' şampiyon olan ilk takım oldu
Beşiktaş'ın şampiyonluğa giden 33 haftası
Ve şampiyon Beşiktaş!

Spor Haberleri