Beşiktaş evinde Eskişehirspor'u 3-1 yenmeyi başardı

Deplasmanda Fenerbahçe ve Konyaspor'a yenilerek taraftarını üzen Beşiktaş, Başakşehir'e döndüğü ilk maçta resital sundu. Eskişehirspor'u Atiba ve Gomez'in iki golü ile aştı, kara bulutları dağıttı.

Fenerbahçe ve Torku Konyaspor yenilgileri ile bunalıma giren Beşiktaş, Eskişehirspor'u farklı yenerek kendine geldi: 3-1. Deplasmanda oynadığı son iki maçında aldığı mağlubiyetlerle önce ligde liderliği kaybeden, ardından da Ziraat Türkiye Kupası'na çeyrek finalde veda eden Kara Kartal, kendi taraftarı önüne çıktığı ilk karşılaşmada hem taraftarını mest etti hem de kara bulutları dağıttı. İki takım da mücadeleye kontrollü başladı. İlk 10 dakikada tek etkili pozisyon 9'da Beşiktaş'tan geldi.

OLCAY DİREĞE TAKILDI

Olcay'ın pasında ceza alanında Gomez topu önce düzeltti sonra vurdu, meşin yuvarlak Boffin'de kaldı. 10'uncu dakikadan itibaren etkinliğini artıran siyah-beyazlı takım, Quaresma'nın sazı eline almasıyla pozisyonlar da bulmaya başladı. 16'da ceza alanı içinde topa sahip olan Olcay dönerek nefis vurdu, meşin üst direkten oyun alanına döndü. 29'da Oğuzhan'ın soldan kullandığı kornerde kalabalık arasında iyi yükselen Atiba kafayı vurdu, Boffin'in müdahalesi yeter olmayınca top ağlarla buluştu: 1-0.


Şenol Güneş ve öğrencileri maçın ardından böyle sevindi. FOTO:AA

Q7 ADRESE TESLİM ETTİ

36'da Eskişehir ceza alanının solunda topa sahip olan Quaresma, sağ ayağının dışıyla mükemmel ortaladı, adrese teslim gelen ortaya kafa koyan Gomez, farkı ikiye çıkardı: 2-0. İlk yarı bu skorla tamamlandı. İkinci 45'te de hız kesmeyen Kara Kartal, 70'te savunmanın hatasında topu kapan Mario Gomez'in Boffin'i bir kez daha avlamasıyla 3 farklı üstünlüğe ulaştı. Mücadelenin son bölümlerinde de oyuna hakim olan Beşiktaş, son dakikalarda Hadzic'ten şanssız bir gol yese de 3-1'lık galibiyetle zirve yarışını bırakmaya niyeti olmadığını gösterdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Şenol Güneş, soyunma odasından gelip taraftarı selamladı
Beşiktaşlı Mario Gomez en çok gol atan yabancı oyuncu rekoruna ortak oldu

Spor Haberleri