Beşiktaş antrenmanında silah sesleri duyuldu!

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında Alanyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bir günlük iznin ardından bu akşam yaptığı antrenmanla başladı.

Teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde 1.5 saat yapılan antrenman kondisyon ve taktik çalışmasıydı. İdmana sağ dizinde darbeye bağlı ödem olan ve salonda çalışan Ricardo Quaresma katılmadı.

Antrenman takım halinde yapılan ısınma ve istasyon koşuları ile başladı. Streching çalışması, 5'e 2 çalışması ve dar alanda kontrol pas çalışması yapıldı.

Taktik programının yer aldığı uygulamalar sonrası antrenman üç grup halinde yapılan kondisyon koşuları ile sona erdi. Beşiktaş, hazırlıklarına yarın saat 11.00 ve 18.00'de yapacağı antrenmanlarla devam edecek.

SİLAH SESLERİ DUYULDU!

Fanatik'te yer alan habere göre; idmanın son bölümünde Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nin yer aldığı ormanlık alandan silah sesleri geldi. Futbolcular ise antrenmana devam etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Beşiktaş toplam borcunu denetleme kurulu başkanı açıkladı
İspanyol kulübü Malaga Boyko'yu istiyor

Spor Haberleri