Ben Arfa için en ciddi teklif Fenerbahçe'den

Fenerbahçe'nin Nice ile sözleşmesi sona erecek Hatem Ben Arfa'ya yıllık 3 milyon euroluk bir teklif yaptığı bildirildi. Bu rakamın Tunus asıllı Fransız futbolcuya yapılan en yüksek teklif olduğu belirtildi.

Geride bıraktığımız sezon 3 kulvarda da kupa hedefiyle başlayan, fakat sezonu eli boş bitiren Fenerbahçe gelecek sezon için transfer çalışmalarını sürdürüyor.

UEFA'nın uyguladığı bütçe kısıtlaması sebebiyle Sarı-Lacivertli kulüp gözünü sözleşmesi biten futbolculara çevirdi. Fenerbahçe'nin bu kapsamda Fransa Ligue 1 ekiplerinden Nice ile 30 Haziran'da mukavelesi sona erecek Ben Arfa'ya teklif sunduğu bildirildi.

EN YÜKSEK TEKLİF FENERBAHÇE'DEN

L'Equip'te yer alan habere göre; Tunus asıllı Fransız futbolcu ile Olympique Lyon'un da ilgilendiği belirtilirken en yüksek teklifin Fenerbahçe'den geldiği iddia edildi. Sarı-Lacivertli ekibin 29 yaşındaki futbolcuya yıllık 3 milyon euro önerdiği öne sürülüyor.

Öte yandan Ben Arfa kendisiyle 18 takımın ilgilendiğini açıklamıştı.
Fransa Ligue 1'de Nice forması ile çıktığı 34 maçta 17 gol ve 6 asistlik performans sergileyerek kariyerinde zirve yapan 29 yaşındaki tecrübeli oyuncu, 10 numara pozisyonunda ve kanatlarda oynayabiliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Mehmet Topal: Fenerbahçe'yi bekleyip adamlık yaptım, suç mu!
Fenerbahçe 2013-14 sezonu gol kralı Aatif Chahechouhe ile el sıkıştı

Spor Haberleri