Bayern Münih Yunus Mallı için harekete geçti

Bayern Münih'in milli futbolcu Yunus Mallı'yı takımına katmak için harekete geçtiği iddia edildi. Alman devinin genç yıldız için scout ekibi görevlendirdiği ve özel olarak tribünden izlettiği öğrenildi.

Alman devi Bayern Münih'in, Türkiye A Milli Futbol Takımını tercih eden Yunus Mallı'yı transfer edebileceği iddia ediliyor.

Scout ekibi izlemiş

A Milli Takım'ın genç yıldızına dünya devinin talip olduğu ortaya çıktı. Alman basınında yer alan haberlere göre Bundesliga'nın son şampiyonu Bayern Münih, 23 yaşındaki futbolcuyu kadrosuna katmak istiyor. Bavyera ekibinin genç yıldız için scout ekibi görevlendirdiği ve bir çok kez özel olarak tribünden izlettiği ortaya çıktı.

Mainz ile 2018'e dek kontratı bulunan ve 12 lig maçında 7 gole imza atan oyuncunun bu performansını sürdürmesi durumunda 10 milyon euro (30 milyon TL) gibi bir bedelle Bayern'e gidebileceğine dikkat çekildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Yunus Mallı Bundesliga tarihine geçti
Fatih Terim: Dalga mı geçiyorsun Hamza Hamzaoğlu?
Volkan Demirel: Fatih Terim gerekeni yapar

Spor Haberleri