Bataclan'daki saldırıdan kurtulan kadın: Hamile olduğumu kimse bilmiyordu

Terör örgütü IŞİD'in Fransa'nın Başkenti Paris'te düzenlediği kanlı terör saldırılarından kurtulan hamile kadın konuştu. Bataclan Konser Salonu'nun camına asılarak kurtulan genç kadın "hamile olduğumu kimse bilmiyordu" dedi.

Fransa'nın başkenti Paris'te cuma gecesi düzenlenen terör saldırılarından cama asılarak kurtulan hamile genç kadın ilk kez konuştu. Genç kadın "hamile olduğumu kimse bilmiyordu" dedi. Görüntülerde genç kadının "Yardım edin, hamileyim..." dediği görülmüştü.

Ailesi de görüntülerden sonra öğrendi

İngiliz gazetesi The Sun'ın haberine göre, genç kadın erkek arkadaşının da anne-babasının da hamile olduğunu videoyu izlediklerinde öğrendiğini söyledi. Genç kadın, Bataclan konser salonundaki saldırıdan camdan atlayarak kaçmaya çalıştığı ve bu sırada saldırganlara, "Yardım edin... Hamileyim..." diye yalvardığı görüntüler yan binada bulunan bir gazetecinin kamerasına takılmıştı.

"5 dakika asılı kaldım"

Haberde Parisli genç kadının 20'li yaşlarının sonlarında olduğu ve 10 haftalık hamile olduğu da ifade edildi. Genç kadın üç ay dolana kadar hamileliğini açığa vurmayı tercih etmediğini belirterek, "Konseri balkondan izliyordum. Saldırganlar geldiklerinde aşağı inemedim, o nedenle yukarı çıktım. Birileri beni yukarı çekene kadar beş dakika orada asılı kaldım" diye konuştu.

İşte genç kadının saldırı anında yaşadıkları

Yardım eden genç: İçeri girmesini söyledim

Genç kadını kurtaran 'Sebastian' isimli kişi ise Fransız La Provence gazetesine konuştu.

Sebastian, "Aşağıdaki insanlara atlarsa kurtarmaları için yalvarıyordu. Ama aşağıda bir kaos yaşanıyordu. Yerden 15 metre yükseklikteydik. Kadını 5 dakika kadar tuttum sonra yorulduğunu söyledi ve içeri girmesine yardım etmemi istedi. Ben de öyle yaptım" ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

İşte Paris'i kana bulayan teröristlerden biri - Video
Fransa Cumhurbaşkanı Hollande Bataclan konser salonu önünde açıklama yaptı

Dünya Haberleri