Basketbolcu Ekpe Udoh Fenerbahçe taraftarına mesaj gönderdi

Fenerbahçe'den ayrılması gündemde olan Ekpe Udoh, sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı mesaj ile takımda kalacağının sinyalini verdi.

Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı'nın yıldız oyuncusu Ekpe Udoh, sarı-lacivertli takımdan ayrılıp ayrılmayacağı yönündeki belirsizlik üzerine taraftarları heyecanlandıran bir açıklama yaptı.

Fenerbahçe taraftarının sosyal medya üzerinden başlattığı “Stay with us” (Bizimle kal) hashtagine cevap veren Amerikalı oyuncu, “Message Received” (Mesaj Alınmıştır) mesajını paylaştı.

Milliyet'in haberine göre; 2.06' boyundaki başarılı oyuncunun bu paylaşımı, sarı-lacivertli taraftarlar tarafından büyük sevinçle karşılanırken, önümüzdeki sezon takımda kalacağı şeklinde yorumlandı.

Öte yandan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım da, mali genel kurulda “Erkek basketbolda aynı takımı tuttuk. Bir tek Udoh NBA’i bekliyor. Gaziantep’te olaylardan dolayı korkmuş. Yüzde 51 kalacak gibi” ifadeleri kullanmıştı.


Başkan Yıldırım’ın bu sözlerinin arkasından Ekpe Udoh’un bu açıklamayı yapması, yıldız oyuncunun Sarı-Lacivertli takımda kalacağı ihtimallerini bir derece daha güçlendirdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Kanarya evinde kaybetmedi: Fenerbahçe 84 – 72 Anadolu Efes
Anadolu Efes, Fenerbahçe'yi 91-70 yendi ve seriyi eşitledi
Fenerbahçe Çek oyuncusunu bırakmıyor

Spor Haberleri