Basketbol final serisinde ikinci randevu bu akşam

Spor Toto Basketbol Ligi Play-Off final serisinin ikinci maçında Anadolu Efes, Fenerbahçe'yi konuk edecek.

Anadolu Efes ile Fenerbahçe, Spor Toto Basketbol Ligi Play-Off final serisinin ikinci maçında karşı karşıya gelecek.

18.00'de Abdi İpekçi Arena'da oynanacak final serisinin ikinci maçını Murat Biricik, Zafer Yılmaz, Serdar Ünal hakem üçlüsü yönetecek. Bu müsabaka NTV Spor ve Lig TV 3 kanallarından naklen yayınlanacak.

İLK MAÇTA BÜYÜK HEYECAN YAŞANDI

Serinin cuma günü oynanan maç büyük çekişmeye sahne oldu. Karşılaşmayı geriden gelerek 87-85 kazanan Fenerbahçe, seride 1-0 öne geçerek avantaj yakaladı. Saha avantajını ele geçiren sarı-lacivertli takım, yarın da deplasmandan galibiyetle ayrılarak şampiyonluk yolunda önemli bir adım atmayı hedefliyor.

Başantrenör Ahmet Çakı yönetiminde 9. maçında ilk yenilgisini alan Anadolu Efes ise seyircisi önünde kazanarak seride eşitliği yakalamayı hedefliyor.

BU SEZONKİ MAÇLAR...

Fenerbahçe, bu sezon rakibine karşı oynadığı maçlarda üstünlük yakaladı.
Bu sezon, 6. kez karşı karşıya gelecek iki ekibin daha önceki 5 maçının 4'ünü sarı-lacivertli ekip kazandı.

Ligde normal sezonda iki takım da sahasındaki maçlarda galip geldi. Fenerbahçe, THY Avrupa Ligi Top 16 turunda aynı grupta yer aldığı rakibi karşısında iki maçtan da sahadan galibiyetle ayrıldı. Play-off final serisinde dün de rakibini yenmeyi başaran sarı-lacivertliler, Anadolu Efes karşısında oynadığı son 4 maçı da kazanmayı bildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Fenerbahçe Çek oyuncusunu bırakmıyor
Basketbol Federasyonundan Fenerbahçe'ye ceza geldi
Spor Toto Basketbol Ligi final serisi muhteşem maçla başladı

Spor Haberleri