Başbakan Davutoğlu: Türkiye olarak Fransa'nın yanındayız

Başbakan Ahmet Davutoğlu Türk-Japon İş Forumu'nda konuşuyor. Davutoğlu Paris'teki kanlı terör eylemleriyle ilgili "Fransa halkının yanındayız" dedi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu ve Japonya Başbakanı Shinzo Abe, İstanbul'da düzenlenen Türk-Japon İş Forumu'na katıldı. Türk-Japon İş Forumu'ndan önce Fransa'da hayatını kaybedenler için saygı duruşu yapıldı. Davutoğlu forumda yaptığı konuşmada "Türkiye olarak Fransa'nın yanındayız" dedi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, İstanbul'da Japonya Başbakanı Abe ile Türk-Japon iş forumuna katıldı. Başbakan Ahmet Davutoğlu, Japon-İş Forumu'nun İstanbul'da düzenlediği etkinlikta konuşuyor. Paris'te gerçekleşen saldırıları kınayan Davutoğlu, "Terör insanlık suçudur" dedi. 

Davutoğlu, "Müttefikimiz Fransa’yla teröre karşı omuz omuza olacağımızı bir kez daha vurgulamak istiyorum" diye konuştu.

Başbakan Ahmet Davutoğlu ve Japonya Başbakanı Shinzo Abe, İstanbul'da düzenlenen Türk-Japon İş Forumu'na katılıyor. Forum, Paris'teki terör saldırılarında ölenler için saygı duruşunda bulunulmasıyla başladı. İki başbakan ayağa kalkarak terör saldırısında ölenler için saygı duruşunda bulundu. Davutoğlu burada yaptığı konuşmada "Türkiye olarak Fransa'nın yanındayız" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Paris'te terör | El bombası atıp, kaleşnikofla taradılar: 153 ölü 200 yaralı
AA muhabirleri dehşet gecesini anlattı: Paris'in göbeğinde savaş alanı

Güncel Haberleri