Başbakan Davutoğlu Bingöl'de sıkı güvenlik

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Bingöl'e yapacağı ziyaret öncesinde geçiş güzergahlarında sıkı güvenlik önlemleri alınırken, derelerde dalgıç polisler tarafından suyun içinde patlayıcı araması yapıldı.

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun bugün Bingöl'e yapacağı ziyaret öncesinde geçiş güzergahlarında sıkı güvenlik önlemleri alınırken, derelerde dalgıç polisler tarafından suyun içinde patlayıcı araması yapıldı.

Geçiş noktalarında sıkı güvenlik önlemi

Davutoğlu, Bingöl'de toplu açılış töreninde halka sislenip, çeşitli ziyaretlerde bulunduktan sonra kentteki sivil toplum örgütü temsilcileriyle biraraya gelecek. Başbakan Davutoğlu'nun gelişi incesi kentte çok sıkı güvenlik önlemleri alındı. Havaalanından kent merkezine kadar Davutoğlu'nun geçiş güzergahına belirli aralıklarla zırhlı araçlarla polis ve askerler konuşlandırıldı.

Patlayıcı araması yapıldı

Yol üzerinde park halindeki araçlar ile çevrede uzman köpeklerle patlayıcı araması yapıldı. Elazığ Emniyet Müdürlüğü'nden gelen Sualtı Arama Kurtarma Timi'nde görevli dalgıç polisler yol üzerindeki dereler ve köprü altlarında dedektörlerle su içinde patlayıcı arama tarama faaliyetinde bulundu. Dalgıç polislerin arama yaptığı sırada güvenliklerini de polis ekipleri sağladı.

Başbakan Davutoğlu'nun ziyareti nedeniyle Bingöl'de Türkçe ve Kürtçe, "Hoşgeldiniz" yazılı pankartlar asıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Ankara'ya yeni Washington modeli yeni güvenlik konsepti

Güncel Haberleri