Başakşehir maçında Fenerbahçeliler'den penaltı isyanı

Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında oynanan İstanbul Başakşehir-Fenerbahçe maçına ilk yarının son anlarında yaşanan bir pozisyon damga vurdu.

İstanbul Başakşehir-Fenerbahçe maçının ilk yarısına Volkan Şen'in penaltı pozisyonu damgasını vurdu. Maçın hakemi Fırat Aydınus, Volkan Şen'in yerde kaldığı pozisyonda penaltı kararı vermedi.

Müsabakanın 42. dakikasında sağ çaprazdan Medipol Başakşehir ceza sahasına giren Volkan Şen, savunmanın müdahalesiyle dengesini kaybetti ve yerde kaldı. Pozisyonun devamında Emre Belözoğlu da Volkan Şen'e sert bir temasta bulundu.

Sporcope'un haberine göre; pozisyonun başrolü Volkan Şen bu pozisyonda penaltı beklerken, sarı-lacivertli oyuncular da penaltı itirazında bulundu ancak mücadelenin orta hakemi Fırat Aydınus aynı görüşte olmadı ve devam dedi.

Fırat Aydınus'un penaltı kararı vermediği pozisyon hakkında ilk yorumu yapan isimlerden olan eski hakem Deniz Çoban ise "Penaltı daha başka nasıl olur? Volkan Şen’e yapılan çok net penaltı" ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Muhabirin sorusuna sinirlenen Pereira röportajı terk etti
Fenerbahçe, deplasmanda Başakşehir'e 2-1 mağlup oldu
Yanlış yola giren Fenerbahçe otobüsü Başakşehir'e geç ulaştı

Spor Haberleri