Barcelona'dan Raul'a büyük ayıp

FC Barcelona U12 Takımı antrenörünün Real Madrid’in efsane futbolcusu Raul Gonzalez’e söylediği bir söz İspanya’da olay yarattı.

ABD'nin Miami kentinde dünyanın her yerinden 200 gence ev sahipliği yapan turnuvayı izlemeye giden Raul, Barcelona U12 takımıyla otelde karşılaştı. 

Antrenörler ve oyuncularla uzun süre sohbet eden Raul, ardından çocukların elini tek tek sıkmakla kalmadı birlikte fotoğraf çektirme teklifinde bulundu. Ancak antrenörlerden birinin verdiği cevap salonda buz gibi bir hava esmesine neden oldu.

Hürriyet'in haberine göre Raul’e, "Hayır, şimdi gidiyoruz! Çocuklar fotoğraf için çok yorgun" diyen antrenörün bu kaba hareketi anında yankı buldu. 

Olayı öğrenen La Liga Başkanı Javier Tebas’ın telefonla aradığı Barcelonalı yetkililer, hemen müdahale ederek futbolcuların sahada Raul’le fotoğraf çektirmesini sağladı. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Antalyaspor Barcelona'dan teknik direktör getiriyor

Spor Haberleri