Barcelona FIFA Dünya Kulüpler Kupası'nda finale yükseldi

FIFA Dünya Kulüpler Kupası yarı final maçında Barcelona, Çin ekibi Guangzhou Evergrande'yi Suarez'in attığı 3 golle devirerek finale yükseldi.

FIFA Dünya Kulüpler Kupası yarı final maçında Katalan ekibi Barcelona ile Felipe Scolari yönetimindeki Çin ekibi Guangzhou Evergrande karşılaştı. Yokohama Stadı'nda oynanan maçı 3-0 kazanan Barcelona finale yükseldi. İspanyol ekibi finalde River Plate ile karşılaşacak.

Barcelona'ya galibiyeti getiren golleri 39, 50 ve 67. (penaltı) Luis Suarez kaydetti. İspanyol temsilcisinde Lionel Messi şiddetli karın ağrıları nedeniyle mücadelenin kadrosuna alınmadı.

Milli futbolcumuz Arda Turan, Aleix Vidal ile birlikte karşılaşmayı tribünden takip etti.

Barcelona ile Arjantin ekibi River Plate arasındaki final maçı 20 Aralık Pazar günü TSİ 12:30'da oynanacak. Tarihinde bu finali 4. kez oynayacak olan Barcelona, dünya üzerinde bunu başaran tek takım olarak tarihe geçti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Pep Guardiola, Bayern Münih'le sözleşme uzatmayacak
Arda'nın yeni kankası Bill Gates
River Plate finale adını yazdırdı

Spor Haberleri