Ayrılığın ardından Hamza Hamzaoğlu ilk kez konuştu

Galatasaray'ın Hamza Hamzaoğlu ile yollarını ayırmasından sonra genç teknik adam ilk kez konuştu. Hamzaoğlu bağlandığı canlı yayında "Galatasaray'la yollarımızı ayırdık. Hayırlısı olsun" açıklamasını yaptı.

Galatasaray Spor Kulübü teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ile yollarını ayırdı. Hamza Hamzaoğlu, bu ayrılığın ardından ilk kez konuştu ancak ser verip sır vermedi.  A Spor'a açıklamalarda bulunan başarılı teknik direktör, "Galatasaray'la yollarımızı ayırdık. Hayırlısı olsun"dedi.  

"Herkes için yeni bir gün"

Hamzaoğlu, resmi siteye yansıyan sözlerinde; "Galatasaray camiasına bana gösterdikleri güven ve ilk günden beri verdikleri destek için teşekkür ediyorum. Futbolculuk kariyerimden sonra Teknik Direktör olarak da bu camiaya hizmet etmenin, birlikte önemli başarılar kazanmanın onurunu yaşadım. Yarın herkes için yeni bir gün. Yarınların Galatasaray için yeni başarılarla dolu olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.

Yanal ve Avcı konuşuluyor

Hamza Hamzaoğlu'nun yerine konuşulan birçok teknik adam bulunuyor. Bu teknik adamların başında Ersun Yanal ve Abdullah Avcı gibi isimler yer alıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Galatasaray, Hamzaoğlu ile yollarını ayırdı |Hamzaoğlu istifa mı etti?

Spor Haberleri