Aslan'dan tek gollü prova | Galatasaray 1-0 Boluspor

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde Galataaray ile Boluspor arasında oynanan hazırlık müsabakasından Sarı-Kırmızılılar 1-0 galip ayrıldı.

Galatasaray, TFF 1. Lig ekiplerinden Boluspor ile yaptığı hazırlık maçını 1-0 kazandı. İstanbul Florya Metin Oktay Tesisleri'nde basına kapalı olarak gerçekleştirilen hazırlık karşılaşmasını Galatasaray, 31. dakikada Yasin Öztekin'in attığı golle 1-0 üstün tamamladı.

Galatasaray takımının müsabakada, Cenk Gönen (Dk. 67 Eray İşcan), Sabri Sarıoğlu, Chedjou (Dk. 46 Semih Kaya), Hakan Balta (Dk. 46 Salih Dursun), Carole (Dk. 46 Soner Gönül), Hamit Altıntop, De Jong (Dk. 46 Birhan Vatansever), Bruma (Dk. 46 Sinan Gümüş), Josue, Yasin Öztekin (Dk. 67 Kerem Çalışkan) ve Berk İsmail Ünsal 11'i ile mücadele ettiği aktarıldı.

SELÇUK İNAN KADROYA ALINMADI

Ayrıca, Sarı-Kırmızılı oyuncu Selçuk İnan'ın, sağlık ekibi ile teknik heyet arasında yapılan istişare sonunda, koruma amaçlı olarak maçta oynatılmadığı ve günü özel antrenmanla geçiren oyuncunun yarın takımla idmana çıkacağı ifade edildi.

Galatasaray, Süper Lig'in 3. haftasındaki Kayserispor maçının hazırlıklarını yarın sürdürecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Galatasaray UEFA'ya gidiyor: Cezayı kaldırın!
Galatasaraylı kaleci Muslera, Taffarel'e veda mektubu yazdı
Duygusal King Kong!

Spor Haberleri