Arda Turan Çipras'ı Milli Takım ile tanıştırdı

Yunanistan Başbakanı Çipras, Arda Turan'ın tek tek tanıştırdığı futbolcularla tokalaştı. Sıra Olcay Şahan'a geldiğinde Davutoğlu ve Arda, Olcay'ın Beşiktaş'ta oynadığını söyledi. Çipras, "Siyah-Beyaz" diyerek Olcay'a başarı diledi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu ve Yunanistan Başbakanı Aleksis Çipras, dün akşam milli maçı birlikte izledi. İki başbakan karşılaşma sonrası soyunma odalarına gidip futbolcuları tebrik etti.

Davutoğlu, ziyaret ettiği Yunanistan soyunma odasında yaptığı kısa konuşmada futbolcuları tebrik edip "Güzel skor" dedi.

Davutoğlu ve Çipras daha sonra Türkiye Milli Takımı'nın soyunma odasına geçti. Soyunma odasında milli futbolcuları Çipras'a kaptan Arda Turan tanıttı. Çipras, Arda'nın Barcelona'da oynadığını öğrenince "Favori takımım" dedi. 

Çipras, Arda Turan'ın tek tek tanıştırdığı futbolcularla tokalaştı. Sıra Olcay Şahan'a geldiğinde Davutoğlu ve Arda, Olcay'ın Beşiktaş'ta oynadığını söyledi. Çipras, İngilizce "Siyah-Beyaz" diyerek Olcay'a başarı diledi. Bu arada İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ, Davutoğlu'na 42, Çipras'a ise 34 numaralı kulüp forması hediye etti.

İSTANBUL / DHA

ARDA TURAN ÇIPRAS'I TAKIM ARKADAŞLARIYLA TANIŞTIRDI

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Arda Turan: Abdest almadan maça çıkmam
Davutoğlu ve Çipras ortak basın açıklamasından mesaj Kerry'e çıktı
A Milli Takım Yunanistan'la berabere kaldı

Spor Haberleri