Antrenmanda sakatlanan Mehmet Ekici 1 ay yok

Bu sezon üst üste sakatlıklar yaşayan Mehmet Ekici'nin antrenmanda tekrar sakatlandığı ve 1 ay sahalardan uzak kalacağı öğrenildi.

Trabzonspor'da takımda Gaziantepspor ile oynanan kupa maçının kadrosunda yer almadığı için Onur, Erkan ve Cardozo ile birlikte Trabzon'da bırakılan Mehmet Ekici, burada yapılan antrenman sırasında sakatlandı.

1 ay sahalarda yok

Sabah gazetesinin haberine göre arka adalesinde gerilme hisseden Mehmet'in yapılan kontrollerinde adalesinde yırtık olduğu ve en az 1 ay sahalardan uzak kalacağı ifade edildi. Mehmet'in şok sakatlığı teknik heyetin canını iyice sıkarken, bu sezon üst üste birçok sakatlık yaşayan futbolcunun da moralinin oldukça bozuk olduğu öğrenildi.

"Beni kahretti"

Mehmet'in, "Bu yıl inanılmaz şanssızlıklar yaşıyorum. Tam yeni bir döneme girerken yeniden sakatlanmak beni kahretti" dediği belirtildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Trabzonspor-Akhisar Belediyespor maçı muhtemel 11'leri
Trabzonspor eski futbolcusu Jose Bosingwa ile 1+1 yıllığına tekrar anlaştı

Spor Haberleri