Antalyaspor Hamza Hamzaoğlu'na teklif yaptı

Galatasaray ile yollarını ayıran Hamza Hamzaoğlu'na, Yusuf Şimşek'ten boşalan koltuk için Antalyaspor'dan teklif geldi.

Alınan kötü sonuçların ardından Yusuf Şimşek ile yollarını ayıran Antalyaspor Kulübü, Galatasaray'ın eski teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu'na teklif götürdü.

Hürriyet'in haberine göre Hamza Hamzaoğlu'nun Antalyaspor'dan gelen bu teklife ne yanıt vereceği merak konusu.

Hamzaoğlu, Galatasaray'a bu sözlerle veda etmişti

Hamzaoğlu, genel bir değerlendirme yapıldığında kendilerini başarılı gördüklerini söyledi. Sarı-kırmızılı takımın başında doğru işler yaptıklarını dile getiren Hamzaoğlu, "Lider değiliz. Bir başarısızlık var. Aldıklarımızla verdiklerimize baktığımızda kendimizi oldukça başarılı görüyorum. Tabii ki Galatasaray'ın hedeflerine şu anki durumumuz uygun değil ama izlediğimiz yol ve ileride varacağımız hedefleri düşündüğümüzde doğru ve başarılı işler yaptığımıza inanıyorum. Belki kendimizi fazla ifade etmedik ama geriye dönüp baktığımızda üzerimize düşeni yaptık" demişti.

HAMZAOĞLU BÖYLE VEDA ETMİŞTİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Eto'o Antalyaspor'a hoca oldu
Felipe Melo Galatasaray'ı sildi
Antalyaspor Hamza Hamzaoğlu için kararını verdi

Spor Haberleri