Antalya'dan gol sesi çıkmadı: Antalyaspor 0-0 Fenerbahçe

Ziraat Türkiye Kupası H Grubu 6. hafta maçında Antalyaspor ile Fenerbahçe 0-0 berabere kaldı. Takımlar daha önce garantiledikleri gibi bir üst tura isimlerini yazdırdı.

Ziraat Türkiye Kupası H Grubu 6. hafta maçında Antalya Arena'da karşı karşıya gelen Antalyaspor ile Fenerbahçe 0-0 berabere kaldı. Sarı-Lacivertliler karşılaşmaya Mehmet Topuz ve Alper Potuk dışında 21 yaş ve altındaki genç oyuncuları ile çıktı. İki takımın da tehlikeli pozisyonlar bulduğu maçta gol sesi çıkmayınca iki takım puanları paylaştı. 

Rakip Kayserispor

Ziraat Türkiye Kupası H Grubu'nu 5 galibiyet ve 1 beraberlikle lider olarak tamamlayan Sarı Kanarya, son 16 turunda Kayserispor ile karşılaşacak. Mücadele 31 Ocak Pazar günü Ülker Arena'da oynanacak. 

Antalya'nın rakibi Konya

H Grubu'nu Fenerbahçe'nin ardından ikinci sırada tamamlayan Antalyaspor ise E Grubu'nu lider tamamlayan Torku Konyaspor ile 31 Ocak Pazar günü Torku Arena'da karşılaşacak. 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Fenerbahçe kulübesinde Vitor Pereira oturdu Şenol Çorlu yönetti
Fenerbahçe Roma’dan Doumbia'yı transfer etmeye çok yakın

Spor Haberleri