Ankara'da terör operasyonu: Öğretim görevlisi gözaltına alındı

Ankara'da düzenlenen terör operasyonunda Hacettepe Üniversitesinde çalışan bir öğretim görevlisi, araştırma görevlisi ile bir öğrencinin gözaltına alındığı bildirildi.

Ankara'da düzenlenen terör operasyonunda Hacettepe Üniversitesinde çalışan bir öğretim görevlisi ve araştırma görevlisi ile bir öğrenci gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi (TEM) ekipleri, Hacettepe Üniversitesi Felsefe Bölümü Öğretim Görevlisi Ş.E. ile İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Araştırma Görevlisi İ.Ş. hakkında alınan çok sayıda ihbar üzerine çalışma başlattı.

YARDIM VE YATAKLIKTAN

Üniversite kampüsünde geçen yıl karşıt görüşlü öğrenciler arasında çıkan olaylara müdahil oldukları öne sürülen Ş.E ve İ.Ş. ile bir öğrenci, ekiplerin bir sürelik takibinin ardından "terör örgütüne yardım ve yataklık yaptıkları" iddiasıyla gözaltına alındı. Zanlıların emniyetteki işlemleri sürüyor.

ANKARA/AA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Şırnak'ta PKK'ya düzenlenen operasyonlarda sona gelindi

Güncel Haberleri