Angelina Jolie 40 yaşında

Hem filmleri hem sosyal sorumluluk projeleri hem de özel hayatıyla dünyanın en çok konuştuğu kadınlardan biri olan Angelina Jolie, 40 yaşında!

4 Haziran 1975 yılında Los Angeles'ta Akademi Ödülü kazanmış aktör Jon Voight ile yalnızca iki filmde oynamış aktris Marcheline Bertrand'ın kızları olarak doğan Angelina Jolie, 30’lu yaşları geride bıraktı.Yıllar geçtikçe güzelleşen ABD’li oyuncu, yaşına rağmen hala formda ve kusursuz görünüyor. Üç Altın Küre, iki Sinema Oyuncuları Derneği Ödülü ve bir de Oscar’ı bulunan başarılı oyuncu, oynadığı filmlerdeki performansı dışında Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komisyonu (UNHCR) İyi Niyet Elçisi olarak dahil olduğu sosyal sorumluluk projeleriyle de adından söz ettiriyor. Oyuncu eşi Brad Pitt'ten üç evlatlık, üç biyolojik çocuğu olan Jolie’nin, 40’ıncı yaşını da dolu dolu yaşayacağına hiç şüphe yok!

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

Hayat Haberleri