Andrea Pirlo: Bu İtalya'ya karşı oynamak zor

EURO 2016'da günün en önemli maçında İtalya, İspanya ile karşılaşacak. İtalyan efsanelerinden Andrea Pirlo'ya göre İspanya favori ama bu İtalya daha farklı.

EURO 2012 finalinde İspanya, İtalya'yı 4-0 yenerek şampiyonluğa ulaşmıştı. Şimdi erken final niteliğinde, Avrupa'nın bu iki ekol ülkesi son 16 turunda karşı karşıya gelecekler. Kazanan da Almanya'nın rakibi olacak.

İtalya'da kadroda alınmayan Andrea Pirlo, "Bence İspanya, bu maçtan daha endişeli. Bu İtalya'ya karşı oynamak çok zor. İspanya favori çünkü hala en iyi futbolu oynuyorlar" açıklamasını yaptı.

Pirlo'ya göre İtalya'nın 3-5-2 sistemi İspanya için problem yaratabilir.

37 yaşında futbol oynamaya devam eden Andrea Pirlo, İtalya Milli Takımı'nın formasını 116 kez giydi.

İspanya, Türkiye'nin de bulunduğu gruptan ikinci olarak çıkarken Hırvatistan'a yenildi. İtalya ise Belçika ve İsveç'i yenip turu garantiledikten sonra İrlanda'ya yenildi.

Bu maçın hakemi de Cüneyt Çakır.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

İrlanda patronu fikstüre isyan etti: Bize haksızlık yapıldı!
Lukas Podolski Almanya tarihine geçti
Mario Gomez, Klinsmann'ın gol rekoruna ortak oldu

Spor Haberleri