Altınordu-Kayseri Erciyesspor maçı görülmemiş açılışa sahne oldu

Altınordu'nun sahasında Kayseri Erciyesspor ile oynadığı karşılaşma futbol sahalarında eşine az rastlanır bir başlangıca sahne oldu.

PTT 1. Lig'de Altınordu ile Kayseri Erciyesspor arasında İzmir'de oynanan kritik maç ilginç bir başlangıca sahne oldu. Düşme hattından kurtulmaya çalışan Kayseri Erciyesspor'un orta sıralarda yer alan Altınordu'ya konuk olduğu karşılaşmada futbol severler, iki dakikada iki gol gördü.

Mücadelenin henüz 1. dakikasında Iyayi Atiemwen ile geriye düşen ev sahibi ekip, 3. dakikada Arif Morkaya ile eşitliği sağlamayı bildi. Maçın başlama düdüğü ile birlikte art arda gelen goller taraftarları şaşkına çevirirken, mücadeleye 3 dakika geciken futbol severler, fırtına gibi başlayan maçta iki golü kaçırmış oldu.

Açık Mert Korkusuz'un haberine göre; 15. dakikada Cengiz Ünder ile bir gol daha bulan İzmir ekibi, öne geçmeyi başardı. Altınordu, 28. dakikada Göksu Türkdoğan ile farkı ikiye çıkarırken, yarım saatte 4 gol gören taraftarlar da kalan dakikalarda gelecek golleri beklemeye başladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

PTT 1. Lig'de Altınordu ile Kayseri Erciyesspor maçında adeta gol yağmuru yaşandı
Altınordu, Yıldıray Baştürk'le çalışacak

Spor Haberleri