Almanya, Ukrayna'yı 2-0 mağlup etti

EURO 2016 C Grubu'nda son dünya şampiyonu Almanya, turnuvanın ne yapacağı merak edilen takımı Ukrayna'yı Mustafi'nin golüyle 1-0 mağlup etti.

15. Avrupa Futbol Şampiyonası C Grubu'nda turnuvanın favorilerinden son dünya şampiyonu Almanya, Ukrayna ile Lille Metropole Stadı'nda karşılaştı. İki takımın da net pozisyonlar yakaladığı ve temponun yüksek olduğu mücadeleyi Panzerler Mustafi'nin 19. dakikada attığı golle 1-0 kazandı. Ülkesindeki savaşın gölgesinde Fransa'ya gelen Ukrayna iyi bir oyun sergiledi ancak Almanların yıldız kalecisi Neuer'i geçemedi. İlk yarıda üç net pozisyon bulan Sarı-Mavililer, 36. dakikada durumu eşitlemeye çok yaklaştı. Konoplyanka'nın ortasında etkili olan Doğu Avrupa ekibi, filelere doğru giden topu Boateng'in çevirmesiyle hayal kırıklığı yaşadı. İkinci yarıda da karşılıklı ataklar devam etti ancak gol çıkmayınca karşılaşma 1-0 sona erdi.

GOMEZ YEDEK SOYUNDU

Spor Toto Süper Lig'de geçtiğimiz sezonu şampiyon olarak tamamlayan Beşiktaş'ın başarılı Alman forveti Mario Gomez, Ukrayna'ya karşı Joachim Löw tarafından tercih edilmedi. Mücadelede forma giymeyen Gomez'siz Panzerler 4-6-0 taktiği ile mücadele etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

İlk maçlarında puanları paylaştılar: İrlanda 1-1 İsveç

Spor Haberleri