Ali Şen: Vitor Pereira Fenerbahçe'den gitmeli

Fenerbahçe Kulübünün eski başkanı Ali Şen, sarı-lacivertli futbol takımının Portekizli teknik direktörü Vitor Pereira'nın gönderilmesinin kulüp için en faydalı karar olacağını söyledi.

Geçen sezon kupa alamayan, bu sezon da UEFA Şampiyonlar Ligi'ne erkenden havlu atan Fenerbahçe'de teknik direktör Pereira, en büyük tartışma konusu oldu. Sarı-lacivertlilerin eski başkanı Ali Şen, AA muhabirine konuyla ilgili açıklama yaptı.

'PEREIRA BİR AN EVVEL GİTMELİ'

Fenerbahçe'nin dünyanın en büyük kulüplerinden biri olduğunu vurgulayan Şen, "Pereira geldiği zaman otoritesinin, ciddiyetinin Fenerbahçe'yi taşıyamayacağını söylemiştim. Fenerbahçe dünyanın en büyük kulüplerinden biri ve dünyanın en büyük taraftarlarına sahip. Böyle bir kulübe de güçlü, tecrübeli, bilgili, otoriter antrenör lazım. Aziz Yıldırım ve yönetim kurulu Pereira'ya her türlü desteği verdi. Çalışma ortamının en iyi şekilde verilmesine rağmen Pereira başarılı olamadı. Pereira, bir an evvel gitmeli." ifadelerini kullandı.

Pereira'nın gönderilmesi halinde alması muhtemel tazminat ya da yıllık ücretinin sorun olmayacağını da aktaran Şen, "Tazminat konusu Aziz Yıldırm ve yönetim kurulu için çok ufak, hemen halledilebilir bir konudur." dedi.

'HOCASI KARARI YÖNETİMİN'

Taraftarın tepkisine ve muhtemel teknik direktör değişikliğine de değinen Şen, "Aziz Yıldırım 18 yıldır başkanlık yapıyor. Kulübün içini dışını biliyor. Yönetim kurulunda tecrübeli arkadaşlar var. Bilgili ve kültürlü insanlar var. Gelecek teknik direktörün yabancı ya da yerli mi olacağı konusuna en iyi kararı onlar verir." diyerek sözlerini tamamladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Datome: "Türkiye'ye dönmem için kimse şakağıma silah dayamıyor"
Eski Fenerbahçeli futbolcu 2. Lig takımında forma giyecek

Spor Haberleri