AK Parti'nin gündeminde erken seçim var mı?

Seçim sonuçlarını değerlendiren Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, koalisyon hükümetinin deneneceğini, erken seçimin en uzak ihtimal olduğunu söyledi.

Kurtulmuş'un açıklaması:

Milletimizin gösterdiği tercihe saygı duyarız. Milletimiz her partiye belli mesajlar vermiştir. Üzerimize düşen Türkiye’nin demokratik reformları sürecini tamamlamaktır.Seçimden sonra kurulacak hükümetle tüm partilerle demokratik reformlar sürecini tamamlamak zorundadır. Türkiye’de yeni bir anayasaya ihtiyaç var. Türkiye’nin milletin iradesine saygı göstererek demokratik yeni yapıya geçmesi gerekiyor.

Erken seçim görmüyorum, koalisyon hükümeti denenecek. En uzak ihtimal erken seçimdir. Türkiye olgun bir demokrasiye sahip. Ak Parti’nin olmadığı hükümet mümkün değil.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Yeni hükümet için süreç nasıl işleyecek?

Güncel Haberleri