Ahmet Çakar: Tolga Zengin artık Beşiktaş'tan ayrılmalı

Ahmet Çakar, Beşiktaş-Galatasaray derbisini ve futbol gündemini Best FM'de yayınlanan Gökhan Dinç'le Basın Tribünü Özel programında yorumladı.

Ahmet Çakar, Beşiktaş-Galatasaray derbisi ve Tolga Zengin'e yönelik açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş’ın Galatasaray’ı 2-1 yenmesinin ardından, sarı kırmızılıların şampiyonluk şansının kalmadığını iddia eden Ahmet Çakar, "Galatasaray’ın 9 puan Beşiktaş’la, 8 puan Fenerbahçe’yle toplam 17 puanı kapatması mümkün değil. Aynı durum Fenerbahçe veya Beşiktaş için geçerli olsaydı bu kadar iddialı konuşmazdım. Galatasaray oynadığı oyunla ışık vermiyor. Önü çok karanlık. Mustafa Denizli bu sezon Galatasaray’ı ilk ikiye sokamazsa önümüzdeki sezon takımın başında kalamaz" ifadelerini kullandı. 

'Tolga Zengin bitmiştir'

Usta yorumcu, maça saatler kala sakatlığı gerekçe gösterilerek kadrodan çıkartılan Tolga Zengin için, "Tolga korktuğu için oynamadı. Beşiktaş kaybetse mahvedilirdi. Şenol Güneş’e de oynatmadığı için yüklenilirdi. Bu saatten sonra kimse Tolga’nın yüzüne bakmaz. Kaleci alınması şart" cümlelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Şenol Güneş: Mustafa Denizli gündemi değiştirmeye çalışıyor
Fikret Orman'dan Tolga Zengin'e büyük tepki
Beşiktaş 10 maç sonra Galatasaray'ı devirip zirveye yükseldi

Spor Haberleri