Adanaspor, Süper Lig'e 3 puanla başlamak istiyor

Spor Toto Süper Lig Turgay Şeren Sezonu'nda ilk maçında Bursaspor'u konuk ederken, tek hedefleri ise ilk maçlarını 3 puanla kapatmak olacak.

Spor Toto Süper Lig Turgay Şeren Sezonu yarın Adana 5 Ocak Fatih Terim Stadı'nda saat 21.45'de Adanaspor-Bursaspor maçıyla açılacak.

12 YIL SONRA BÜYÜK HEYECAN

12 yıl aradan sonra Süper Lig'e yeniden dönme heyecanını yaşayan Adanaspor, yaptığı transferlerle güçlendirdiği kadrosunu Bursaspor karşısında sahaya sürecek.

Adanaspor teknik direktörü Engin İpekoğlu, lige iyi bir başlangıç yapmak istediklerini belirtirken, şunları söyledi:

"Öncelikle yeni sezonun Türk futboluna hayırlı olmasını diliyorum. Rakibimiz Bursaspor. İyi bir kadrosu var. Hedefimiz rakibimizin yapacağı hamleleri bozarak, hücumda etkili olup pozisyonlar üretip karşılaşmadan galip gelmektir. Taraftarımızın önünde oynayacağımız ligin ilk karşılaşmasını kayıpsız geçerek, yeni sezonu galibiyetle başlatmayı planlıyoruz. Çalışmalarımız bu yönde. Biz takım olarak istediklerimizi sahaya yansıtabilirsek rakibin çok fazla önemli olmadığını geçen sezon da söyledik. Bu Süper Lig'de de geçerli. Önemli olan bizim neler yapabileceğimiz. İnşallah istediklerimizi saha içerisinde yapar ve sahadan 3 puanla ayrılan taraf oluruz. Taraftarımızdan da bu yönde destek bekliyoruz. Ligin ilk maçında galip gelerek, onları mutlu etmek istiyoruz." 

ADANA / DHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Süper Lig'de ilk haftanın hakemleri açıklandı
Adanaspor'un 12 yıllık Süper Lig özlemi bitiyor

Spor Haberleri