Abdurrahim Albayrak Galatasaray'a geri mi dönüyor?

Galasatasaray'ın eski yöneticisi Abdurrahim Albayrak bir televizyon programında açıklamalarda bulundu. Yönetime tekrar dönecek misiniz sorusuna ise açık kapı bıraktı.

Galatasaray camiasının eski yöneticisi Abdurrahim Albayrak, sarı kırmızılı yönetimde yeniden görev alıp almayacağıyla ilgili konuştu. 

Beyaz TV'ye açıklamalarda bulunan Abdurrahim Albayrak, başkan Dursun Özbek ve yönetim kuruluna dargınlığı olup olmadığıyla ilgili soruya ''Benim başkana bir kırgınlığım olamaz. Beraber çalıştığım arkadaşım. Başkana bir kırgınlığımız yok. Öyle bir şekilde ayrılmadık. Söz konusu bile olamaz'' diyerek yanıt verdi. 

Sezon başından bu yana sarı-kırmızılı camiada gündeme gelen "Takımda bir ağabeye ihtiyaç var mı?" sorusuna Albayrak, ''Galatasaray bunların hepsini aşar. Galatasaray'da problem olmaz. Galatasaray yine şampiyonluğun en büyük adayıdır'' cevabını verdi.

Yönetime geri mi dönüyor?

Galatasaray'a yönetici olarak yeniden dönüp dönmeyeceğiyle ilgili konuşan Albayrak, "Yöneticilik defteri kapandı mı?" sorusunu ''Yok, Allah göstermesin. Biraz rahatsızlığımız vardı o dönem. Şimdi iyiyim. Tedavilerimi oldum iyiyim. Yöneticilik defterini kapatmadım'' sözleriyle yanıtlayarak geri dönüş sinyali verdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Hamza Hamzaoğlu'ndan basına Umut Bulut fırçası

Spor Haberleri