Abdullah Gül bu akşam Bülent Arınç'la bir araya geldi

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşen 11. Cumhurbaşkanı Gül, eski Başbakan Yardımcısı Arınç ile bir araya geldi. Yaklaşık 2 buçuk saat süren görüşme sonrası açıklama yapılmadı.

11'inci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, bu akşam Ankara'da Başbakan eski Yardımcısı Bülent Arınç'la bir araya geldi.

Erdoğan'dan sonra Arınç'la görüştü

Abdullah Gül, akşam da Cumhurbaşkanı Erdoğan ile dün akşam yemeğinde bir araya gelmişlerdi. Beştepe Devlet Konukevi'nde bir araya gelen ikilinin 3 saat görüştükleri açıklanmıştı.

Görüşme Bülent Arınç'ın Ankara'daki evinde gerçekleşti. Gül-Arınç görüşmesine Hüseyin Çelik, Sadullah Ergin ve Nihat Ergün de katıldı.

Görüşme 2,5 saat sürdü

11'inci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Başbakan eski Yardımcısı Bülent Arınç, Hüseyin Çelik, Sadullah Ergin ve Nihat Ergün arasında; Arınç'ın Ankara Söğütözü'ndeki evinde gerçekleşen görüşme sona erdi. Yaklaşık 2 buçuk saat süren görüşme sonrası bir açıklama yapılmadı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Arınç: Dostane bir görüşmeydi
Erdoğan ve Abdullah Gül Beştepe'de 3 saat görüştü

Güncel Haberleri