8 Şubat Pazartesi Survivor 2016'da 'Ödül' oyununu kim kazandı? Ünlülerden muhteşem geri dönüş- İzle

8 Şubat Pazartesi Survivor 2016 ikinci bölümü başladı. Survivor 2016 yarışmacıları ile heyecan kaldığı yerden devam ediyor... TV8 ekranlarında yayınlanan Acun Ilıcalı'nın hazırlayıp sunduğu Survivor 2016 bu akşam 2. yeni bölümü ile ekranlara geldi. Dün akşam ilk bölümü yayınlanan yarışma programında büyük heyecan yaşanırken ödülleri ise Ünlüler Takımı kazandı.

2016 yeni sezonu ile ekranlara gelen Survivor yarışması dün akşam ilk bölümü yayınlandı. Yeni kadrosuyla büyük heyecan yaratan Survivor 2016 bu akşam da 2. bölümü yayınlanacak. Haberimizden Survivor 2016 hakkında merak ettiğiniz detayları okuyabilir yarışma başladığı andan itibaren canlı olarak takip edebilirsiniz. İşte Survivor 2016'da 2. yeni bölüm ayrıntıları...

Ödül oyununu Ünlüler kazandı

Survivor 2016 yarışmasında 8 Şubat Pazartesi akşamı yapılan kıyasıya yarışta 'Ödül Oyunu' yapıldı. Ödül olarak yarışmacılara Un, pirinç ve yağ verildi. Bu büyük ödülü kazanan takım 10-9 Ünlüler Takımı oldu. 

Survivor 2016 ilk bölümünde neler yaşandı?

Dün yayınlanan ilk bölümde Survivor 2016 yarışmacılarının adaya giriş görüntüleri ve ada şartları yayınlandı. Kendilerine başarılar dileyen yarışmacılar daha sonra ilk oyun için yerlerini aldı. Survivor 2016'da ilk oyun 'Barınak Oyunu' oldu. Bu büyük ödülü kazanan takım Ünlüler oldu ve adalarında hazır barınak ödülü kazandı.

Yarışmada ki ilk bölümde ikinci oyun ise 'Dokunulmazlık Oyunu' oldu. Nefes kesen bir bölümle yayınlanan program da ikinci oyunu da Ünlüler Takımı kazandı. Ünlüler Takımı bu başarıyla adalarına Survivor yarışmacı adayı hakkı kazandı. Ünlüler takımına bu akşam yapılacak SMS oylamasında kimin katılacağı belli olacak.

Survivor 2016 bu akşam saat kaçta?

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor 2016 yarışması bu akşam ekranlara 2. yeni bölümü ile gelecek. Büyük heyecana ve çekişmeye sahne olan yarışma da birbirinden iddialı isimler zorlu parkurlarda kozlarını paylaşacak. Bu büyük macera bu akşam saat: 20:00'da başlayacak ve 23:30'da sona erecek.

Bu akşam hangi oyunlar oynanacak?

Bu akşam yayınanacak olan yeni bölümde iki takım yarışmacıları bireysel olarak yarışacak ve Ödül oyunu gerçekleştirilecek. Zorlu mücadelede merak edilen isim ise Semih ile Yılmaz Morgül'ün performanslaı olacak. 

Survivor 2016 2. Bölüm tanıtımı

Yılmaz Morgül ve Yattara sosyal medyayı salladı

Dün akşam yayınlanan ilk bölümde en çok merak edilen yarışmacı Yılmaz Morgül herkesi oldukça şaşırttı. Yarışmacı göstermiş olduğu performansla izleyenleri hayrete düşürürken sosyal medyada da yarışmacı hakkında binlerce paylaşım yapıldı. Yarışmanın diğer üyesi Yattara'da özellikle Twitter'da en çok konuşulan bir diğer Survivor yarışmacısı oldu. Yılmaz Morgül performansı ve takım içinde birleştirici konuşmalarıyla öğütler verirken göz doldurdu. Yarışmacı oyun esnasında talihsiz bir an yaşayarak bench'ten düştü. Takipçileri bu olay sonrası Twitter'dan 'Nazar değdi' gibi yorumlar yaparak şarkıcıya destek verdi.

Survivor 2016 Ünlüler Takımı

Survivor 2016 Gönüllüler Takımı

Survivor geçmiş sezonlarda kimler şampiyon oldu?

1. sezonunun şampiyonu Derya Büyükuncu oldu.

2. sezonunun şampiyonu Nihat Altınkaya oldu.

3. sezonunun şampiyonu Hilmi Cem İntepe oldu.

4. sezonunun şampiyonu Turabi Çamkıran olmuştur.

5. sezonunda lideri yine Turabi oldu

Oyunlar da bazen yarışmacılar bireysel olarak mücadele ediyor kimi zaman da takım olarak mücadele veriyor. Kişisel mücadeler de bireysel olarak kazanılan oyunlar ilerleyen Survivor oylamalarında yarışmacılara ekstra puan kazandırıyor.

Hayranlarına bol keyifli anlar yaşatan Survivor, yarışmacıların açlığa ve mücadele hıurslarını gözler önüne seriyor. Adada kalma mücadelerine arada kavgalarına ve dostluklarına şahit olduğumuz yarışmanın sunuculuğunu Acun Ilıcalı yapıyor. karar.com'un günlük olarak hazırladığı Survivor haberlerinden ada da neler yaşandığını yeni bölümlerde nelerin olacağını detaylı olarak bulabilirsiniz...

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Survivor 2016 yeni yarışmacı adayları kimler? Survivor 2016'ya kim katıldı? YENİ
Survivor All Star kimler katılacak? - 2016 Survivor ünlüler gönüllüler kimler yarışacak?

Hayat Haberleri