3 kadın tenisçi terör olaylarını bahane göstererek TEB İstanbul Cup'tan çekildi

18-24 Nisan tarihlerinde düzenlenecek olan TEB İstanbul Cup'a daha önce katılmak için kayıt yaptıran üç kadın tenisçi, güvenlik gerekçesiyle turnuvaya katılmaktan vazgeçti.

Ankara ve İstanbul'da yaşanan terör saldırıları sonrasında spor organizasyonları olumsuz etkilenmeye devam ediyor. 18-24 Nisan tarihlerinde organize edilecek olan TEB İstanbul Cup'ta ana tabloda yer alacak olan üç isim turnuvaya gelmeme kararı aldı.

TERÖR OLAYLARINI BAHANE ETTİLER

Hürriyet'in haberine göre İtalyan Camila Giorgi, Çek Lucie Hradecka ve ABD’li Irina Falconi, terör olaylarını gerekçe göstererek "turnuvanın yapıldığı ülke tehlikeli durumda" açıklamasıyla çekildiklerini açıkladı.

Dünya tenisinin 8 numarası Victoria Azarenka ile 25 numarası Caroline Wozniacki gibi yıldızları ağırlayacak olan İstanbul Cup öncesi yaşanan bu gelişme moralleri bozarken, daha önce turnuvaya katılacaklarını açıklayan iki yıldızdan henüz bir karar değişikliği haberi gelmedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Djokovic: Yanlış anlaşıldım, özür dilerim

Spor Haberleri