2005-06 Süper Lig gol kralı Gökhan Ünal Menemenspor'da

Galatasaray'da kısa bir dönem oynayan Erman Kılıç, ve Fenerbahçe ile Trabzonspor'da forma giyen 2005-06 Süper Lig gol kralı Gökhan Ünal 2. Lig takımlarından Menemenspor'a transfer oldu.

PTT 2. Lig takımlarından Menemenspor sürpriz iki transfere imza attı. Süper Lig'in tanınan futbolcularından Erman Kılıç ve Gökhan Ünal Sarı-Lacivertli ekiple sözleşme imzaladı.

Bir dönem Galatasaray'da kısa bir süre forma giyen Erman Kılıç son olarak Antalyaspor'da oynamıştı. Gökhan Ünal ise son olarak PTT 1. Lig'den düşen Karşıyaka'da forma giymiş ve sezon sonunda takımdan ayrılmıştı.

Prensipte anlaştıkları 2 futbolcuyla resmi imzayı attıklarını söyleyen teknik direktör Suat Kaya, "Şampiyonluk için güçlü bir kadro oluşturuyoruz. Bu transferlerin ardından belki bir de sağ bek alabiliriz" dedi.

34 yaşındaki Gökhan Ünal, Süper Lig 2005-06 sezonunda 25 golle gol kralı olmuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Osmanlıspor Avrupa'da turladı
Eski Fenerbahçeli Moussa Sow'a Premier Lig'den talip var

Spor Haberleri