Altın neden düştü? Altın yükselir mi? 23 Eylül gram altın fiyatları

Altın neden düştü? Altın yükselir mi? 23 Eylül gram altın fiyatları

Altın fiyatlarındaki dalgalanma devam ederken, 22 Eylül Salı günü 469 TL’ye kadar yükselen gram altın, bugün 465 TL’ye kadar geriledi. Peki Altın neden düştü? Altın yükselir mi? İşte 23 Eylül gram altın fiyatları…

Gram altının dışında çeyrek altın ise 765 Türk lirası seviyesinde işlemlerini sürdürüyor. 23 Eylül altın fiyatlarına bakıldığında düne göre düşüşler yaşandı. Yatırımlarını altın alarak korumak isteyenler, anlık altın fiyatlarını anbean takip ediyor.

23 EYLÜL ALTIN FİYATLARI

GRAM ALTIN KAÇ PARA?

Alış: 465,19 Türk lirası

Satış: 465,28 Türk lirası

ÇEYREK ALTIN KAÇ PARA?

Alış: 757.70 Türk lirası

Satış: 766.30 Türk lirası

YARIM ALTIN KAÇ PARA?

Alış: 1.510.10 Türk lirası

Satış: 1.530.20 Türk lirası

CUMHURİYET ALTINI KAÇ PARA?

Alış: 3.021.20 Türk lirası

Satış: 3.049.80 Türk lirası

GÜNCEL EKONOMİ HABERLERİ İÇİN TIKLAYIN

YASTIK ALTI ALTINLARI İÇİN YENİ PLAN

Türk lirasındaki değer kaybı, vatandaşları giderek daha fazla altına yönlendirirken, altın alanların çoğunun bunu finansal sistem yerine yatırımlarını yastık altında tuttuğu belirtiliyor. Bu durumu değiştirmek adına Hazine ve Maliye Bakanlığı ile İstanbul Altın Rafinerisi (İAR) yeni bir plan tasarladı.

İAR CEO’su Ayşen Esen tarafından verilen bilgilere göre; Hazine İAR, bazı seçilmiş kuyumcuların vatandaştan altın toplamasına izin verecek ve toplanan altınlar kamu bankalarında mevduat ve katılım fonu olarak değerlendirilecek.

ALTIN YÜKSELİR Mİ YA DA DÜŞER Mİ?

Çin ile ABD arasındaki küresel kriz, FED Başkanı Powell’dan gelecek açıklamalar, dünyayı etkileyen yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınında vaka sayılarının artması ve 2. dalga endişeleri, salgındaki aşı gelişmelerine paralel olarak hareketlerini sürdüren altın fiyatları, gelebilecek olumlu açıklamalarla gevşeme eğilimi gösteriyor. ‘Altın düşer mi ya da altın yükselir mi?’ soruları, yurt içi ve yurt dışındaki ekonomik ve küresel gelişmelere bağlı cevap buluyor….

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN