Kalabalığı fırsata çevirdi... Fatih'te yankesicilik kamerada

Fatih'te bankta oturan bir kadının yanına yaklaşan şüpheli, kadının çantasından cep telefonunu çalarak olay yerinden kaçtı. Güvenlik kamerasına yansıyan yankesicilik görüntülerinde, şüphelinin soğukkanlı hareketleri dikkat çekti. Mağdur kadın polise başvururken, hırsızın yakalanması için çalışma başlatıldı.

Dün öğle saatlerinde Beyazıt'ta gerçekleşen olayda, bir kadın bankta otururken yanına yaklaşan bir şüpheli tarafından mağdur edildi. Olayın güvenlik kamerasına yansıyan görüntüleri, hırsızlık anını saniye saniye gözler önüne serdi.

yeni-proje-1.jpg

Bankta oturan kadına sırtını dönmüş şekilde bekleyen şüpheli, kadının dikkatinin dağıldığı bir anda çantasından cep telefonunu çalmayı başardı. Hırsızlık anı, güvenlik kamerası tarafından kaydedilirken, şüphelinin soğukkanlı hareketleri dikkat çekti. Kadının çantasından çaldığı cep telefonunu cebine atan şahıs, daha sonra çantanın içeriğini de inceledikten sonra olay yerinden uzaklaştı.

yeni-proje.jpg

Mağdur kadın, olayın farkına varması üzerine hemen polis merkezine başvurarak şikayette bulundu. Polis ekipleri ise şüphelinin yakalanması için çalışmalarına hız verdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN