Evinizi barkınızı iyi kapatın, topraktan çıktılar! Bu kez de Çanakkale'de görüldü: Bir ısırığıyla fili bile devirir

Havaların ısınmasıyla yine görülmeye başlandı! Evinizi barkınızı iyi kapatın, topraktan çıktılar! Şehir şehir dolaşıyorlar, bu kez de Çanakkale'de görüldü! Gördüğünüz yerde kaçın! Bir ısırığıyla fili bile devirir...

Havaların ısınmasıyla birlikte zehirli yılanlar yer altından çıkmaya başladı. Bu kez olay Çanakkale’nin Bayramiç ilçesinde meydana geldi.

Çanakkale’nin Bayramiç ilçesinde ilginç bir olay yaşandı. İl Genel Meclisi Üyesi Sadık Göğüsgeren’in traktöründe taşıdığı borular arasından engerek yılanı çıktı. Olay, Bayramiç ilçesi sanayi sitesinde meydana geldi.

İl Genel Meclisi Üyesi Sadık Göğüsgeren’in tarlasından getirdiği borular traktöründen indirilirken, bir borunun içinden engerek yılanı çıktığı fark edildi. Durumu gören sanayi esnafı, yılanı kontrollü bir şekilde yakaladı.

Zehirli engerek yılanının yakalanmasının ardından kısa süreli bir panik yaşandı. Yılan, zarar verilmeden doğaya geri salındı.

Olayı cep telefonuyla görüntüleyen Sadık Göğüsgeren, yaşananları sosyal medya hesabından paylaşarak, "Bahçeden getirdiğim boruların içinden engerek çıktı. Sanayi esnafımız yılanı yakalayarak doğaya geri bıraktı. İyi ki fark edilmiş" ifadelerini kullandı.

Yılanı yakalayan 38 yaşındaki oto tamircisi Feridun Güneş ise şu ifadeleri kullandı: "Yılan traktör ile getirilen boruların içerisinden çıktı. Büyük ihtimalle tarladan borunun içerisinde gelmiş. Biz de yılanı boruların içerisinde gördük, yakaladık. Zarar vermeden tekrar doğal ortamına bıraktık. Yılandan korkmadım. Köylü olduğumuz için alışığız, devamlı yılanları görüyoruz. Yılanı yakalarken hiç çekinmedim"

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN