Büyük Birlik Partisi’nden Başkan Ünlüce’ye tebrik ziyareti

Büyük Birlik Partisi’nden Başkan Ünlüce’ye tebrik ziyareti

Büyük Birlik Partisi (BBP) İl Başkanı Taha Baksan, Günyüzü Belediye Başkanı Hidayet Özmen, BBP Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi ve Tepebaşı Meclis Üyesi Ahmet Ulupınar, BBP Merkez Disiplin Kurulu (MDK) Üyesi Ahmet Namık Akdoğan, Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce'ye 31 Mart seçim sonuçları nedeniyle tebrik ziyareti gerçekleştirdi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, tebrik ziyaretlerini kabul etmeye devam ediyor. Ünlüce'yi yeni görevi dolayısıyla tebrik eden BBP İl Başkanı Taha Baksan, Eskişehir ve ülkemiz için seçim sonuçlarının hayırlı olmasını diledi. Baksan, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici'nin de en yakın sürede tebrik ziyaretine geleceğini söyledi.

Başkan Ünlüce de Baksan ve beraberindeki heyete teşekkür ederek Eskişehir için dayanışma içerisinde çalışmanın önemine vurgu yaptı.

Eskişehir ve Günyüzü ilçesiyle ilgili yapılan görüş alışverişi sonrası ziyaret, çektirilen fotoğrafla tamamlandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN