Cam silme derdinden kurtaracak yöntem! Silme suyuna bir kaşık ekleyin: Bütün tarifleri bırakın tek malzeme yetiyor

Cam silme derdinden kurtaracak yöntem! Silme suyuna bir kaşık ekleyin: Bütün tarifleri bırakın tek malzeme yetiyor

Camları silmek için kimyasalları kullanmaya son verin! Tamamen doğal olan bu malzeme yetiyor. Silme suyuna bir kaşık eklemeniz yetiyor. Çeşit çeşit kimyasalları karıştırdığınız karışımları unutun. Bu yöntemle cam silme derdinden kurtaracaksınız...

Evde cam temizliği yaparken etkili ve pratik bir çözüm arıyorsanız, işte size harika bir öneri! Artık lekesiz camlar için pahalı temizlik malzemelerine veya kimyasallara ihtiyacınız yok. Ev yapımı cam temizleme sıvısıyla camlarınızı kolaylıkla temizleyebilir, parlaklık kazandırabilirsiniz.

Uzun zamandır cam temizliği için farklı alternatifler deniyorsanız ve henüz istediğiniz sonucu alamadıysanız, ev yapımı cam temizleme sıvısını mutlaka denemelisiniz. Bu yöntem, hem pratik hem de etkili bir temizlik sağlıyor.

SICAK SUYA BİR KAŞIK EKLEYİN

Cam silme suyuna bir tutam tuz ekleyin, farkı görün! İşte komşunuzun bile gözünü alacak cam silme yöntemi

Öncelikle, nemli bir bezle camın üzerindeki büyük kirleri alın. Daha sonra, sıcak suyun içine bir kaşık tuz ekleyerek karıştırın. Bu karışımı kullanarak bezle camı silerek temizleyin.

Ancak unutmayın, öncelikle camın üzerindeki büyük kirleri nemli bir bezle temizlemek, ardından ev yapımı cam temizleme sıvısıyla silmek gerekiyor. Aksi takdirde, camlarınız bulanıklaşabilir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN